Dergo sms falas


1.
www.startino.de - duhet te regjistroheni ( 1 sms ne dite)
2.
www.zuerichbynight.ch - duhet te regjistroheni (3 sms ne dite)
3.
http://www.doah.de/freemail/ - duhet te regjistroheni (me nje regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa here me e-mail adresa te ndryshme)
4.
www.talk4all.de - pa u regjistruar mund te dergoni 2 sms ne dite prej ores 10 - 22
5.
www.alleskostenlos.ch - pa u regjistruar mund te dergoni 3 sms ne dite prej ores 10 - 22
6.
www.messageplanet.com - pa u regjistruar mund te dergoni sms ne disa vende te botes
7.
www.msxstudios.de - duhet te regjistroheni, pasi te regjistroheni kliko ne sms e me pastaj ne 2 banera te kesaj faqe dhe do t'ju hapet rubrika per te derguar sms, mund te dergoni 1 sms cdo nje ore.
8.
www.flirt-to-date.de - duhet te regjistroheni,
9.
http://sms.pronome.de/ - duhet te regjistroheni, 1 sms ne dite
10.
www.teamspace.com, - me nje regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa here.
11.
www.djrichy.ch, - duhet te regjistroheni, 1 sms ne dite
12.
www.sms.search.ch, - duhet te regjistroheni, 1 sms ne dite
13.
www.smscheabit.com/free/ - pa u regjistruar mund te dergoni sms ne disa vende te botes.
14.
www.interspot.com - duhet te regjistroheni, mund te dergoni sms pa kufi, e meta e kesaj webfaqe eshte se ndonjehere nuk dergon sms mirepo ndonjehere eshte shume e shpejte.
15.
www.lerntippsammlung.de - duhet te regjistroheni dhe do te fitoni kredi, pastaj me referime mund te fitoni ende sms falas.
16.
www.yesmms.com, - duhet te regjistroheni 500 sms ne muaj, mirepo punon vetem per disa shtete.
17.
http://www.forenrat.de/freemail/index.php, - duhet te regjistroheni (me nje regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa here me e-mail adresa te ndryshme)
18.
www.sooms.de - duhet te regjistroheni, 1 sms ne dite
19.
www.cellebrum.com, - duhet te regjistroheni dhe fitoni 50 kredi, mund te fitoni ende kredi me referime.
20.
www.esms.net - me nje regjistrim fitoni 10 sms, mund te regjistroheni disa here me e-mail adresa tjera.
21.
www.chasecount.ch - pa u regjistruar mund te dergoni 1 sms ne dite, ka te kufizuar kontigjentin e sms-ave ne dite ne 50.

blog counter

Shpresoj se jeni duke kaluar qaste te bukura me ne .......

Gjithqka keni ketu vetem e vetem per ju


 
Today, there have been 1 visitors (10 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=